Despre R&M

Cu sediul în inima României, R&M este o afacere de familie dedicată artei marochinăriei. Specializați în producția de fețe de încălțăminte de înaltă calitate, ne străduim să perfecționăm fiecare detaliu al procesului nostru. De la selecția meticuloasă a materialelor până la tehnici artizanale tradiționale, ne-am angajat să oferim clienților noștri cele mai fine produse.

Fondatorii R&M - În fabrica noastră, fiecare pereche este realizată cu pasiune și pricepere.

Fondator, Ceo
Felicia Tapi

Fondator, CEO

Mihai Tapi - Director Marketing
Mihai Tapi

Director Marketing

Doru Tapi - Director Logistica
Doru Tapi

Director Logistica

Pexels Anna Tarazevich 5962631 Min Scaled.jpeg

R&M este o afacere de familie fondată în 2018, cu o bogată experiență acumulată de-a lungul anilor în industria producției fețelor de încălțăminte. Ne-am specializat în crearea încălțămintei de înaltă calitate, suntem mândri să fim recunoscuți pentru atenția noastră la detalii angajându-ne să livrăm produse care să satisfacă cele mai exigente standarde. Cu sediul central în Craiova, România, ne concentrăm pe inovație și excelență în fiecare aspect al activității noastre pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri.

Înființată în 2018 cu doar câțiva angajați, R&M a parcurs un drum impresionant către succesul actual. Cu o viziune clară și o determinare fermă, am crescut constant, angajând și dezvoltând o echipă dedicată de 74 de profesioniști până în anul 2022. De-a lungul acestei călătorii, am fost dedicați nu doar creșterii numerice, ci și îmbunătățirii continue a performanțelor noastre. Cifra noastră de afaceri a cunoscut o creștere constantă la fiecare 6 luni, reflectând succesul nostru în piață și încrederea clienților noștri în produsele noastre.

Team4 Min Scaled.jpeg

În 2023, munca noastră asiduă și angajamentul față de excelență ne-au adus recunoașterea meritată. Am fost onorați să fim clasificați pe locul al doilea în Topul Afacerilor din România, în județul Dolj. Această poziție de vârf în topul afacerilor din regiune reflectă nu doar succesul nostru financiar, ci și reputația noastră ca lideri în domeniul nostru de activitate. Ne angajăm să continuăm să creștem și să ne consolidăm poziția în industrie, oferind mereu produse de cea mai înaltă calitate și servicii excelente clienților noștri.

Tradiție și Devotament pentru Calitate

Principiile Companiei

Calitate

Calitatea precisă combinată cu producția internă definește marca distinsă a producției noastre.

Profesionalism

Suntem o echipă meticulos selecționată, formată din profesioniști cu înaltă specializare și experiență vastă în domeniu.

Tehnologie

Artizanatul, tradiția și tehnologia se reunesc în R&M pentru a garanta întotdeauna un produs de înaltă calitate și excelență

Eficiența și Colaborare pentru Calitate

Cu o echipă fantastică cumulând experienţă şi profesionalism,

R&M se mândreşte cu parteneriate puternice,

cu branduri renumite pe scara modei internaţionale.

ro_RORO